Je bekijkt nu #7. Ik kocht het Fitgirl pakket bij XXL Nutrition

#7. Ik kocht het Fitgirl pakket bij XXL Nutrition

De laatste paar maanden ben ik flink aan het sporten. Het begon met af en toe hardlopen, wat thuis oefeningen doen, af en toe banen zwemmen, bijna elke vrijdag avond deed ik dat, maar toch vond ik dat het niet snel genoeg ging. Dus besloot ik een abbonememt af te sluiten bij Fit For Free. Een sportschool die overal in het land te vinden is. De eerste paar keer ging ik met mijn vriendin Kelly, en lieten we een trainingschema maken. Dat hebben we een paar weken gedaan en toen gingen we ons eigen weg en deden onze eigen oefeningen.

Een paar maanden verder

Na bijna elke week twee tot drie keer naar de sportschool te zijn geweest zie ik al aardig verschil. Even voor de goede orde, ik hoef niet af te vallen maar wil gewoon wat meer spiermassa opbouwen en alles wat strakker hebben, maar ik zie aardige progressie! Een paar collega’s op mijn werk zijn ook echte sportfranaten en gaven mij wat informatie over wat hun qua proteïne en pre workout namen. Zo houd je die spieropbouw langer vast. Ik besloot een kijkje te nemen naar hun genoemde website XXL Nutrition.

De webshop van XXL Nutrition

Ik zag al snel dat ze een hele uitgebreide webshop hadden wat super fijn was. Dan kan je alles gewoon bij één en de zelfde webshop kopen. Ik zag al een paar leuke dingen wat ik kon gebruiken. Later ging ik kijken bij de vrouwen producten. Je kan dan invullen welke leeftijd je bent en wat je wilt bereiken. Bijvoorbeeld spieropbouw of langdurige sporter (cardio). Ik koos voor spieropbouw en zo stuitte ik op het fitgirl pakket. Hier zaten drie potten in die ik al in mijn winkelmandje had gedaan. Het was allemaal dezelfde grote alleen dan tien euro goedkoper. Het pakket kost nu €59,95. En zonder pakket zou het over de €70 gaan. Ik kon mijn smaakjes kiezen voor de pre workout en voor de proteïne poeder. De BCAA plus kon ik geen smaak kiezen omdat dit geen smaak heeft. Ik legde nog wat andere handige dingetjes in mijn shoppingbag en rekende af. Deze week is er nog een leuke actie dat je tien procent korting op alles krijgt. Vul dan de kortingscode XXL10 in. Dit scheelde voor mij alweer tien euro. Dus i.p.v. over de €100 euro kwijt te zijn was ik nu €87,- kwijt. Dat is nogeens lekker voor zoveel spullen!

Maandag avond laat had ik het besteld, en woensdag ochtend was het al in huis. Super snel!

De shoplog van XXL

Als eerste pakte ik mijn pakket uit met de drie potten. Dit is voor een maand goed trainen. (30 dagen). Ik zal hier even uitleggen wat er precies in het pakket zit en waar de potten voor zijn.

In het pakket zit:

*Proteïne- dit is voor het opbouwen van de spieren. Als je gesport hebt neem je een proteïne shake. Het poeder mix je met water of melk (liever melk) en dit schud je goed in een shaker. (Speciale sportbeker met een balletje erin om het poeder goed te mixen met het water of melk). Ik heb de smaak kokos genomen. Proteïne zorgt er ook voor dat je spieren sneller herstellen na het sporten. Dus het houd je spieren vast, en herstelt.

sport BCAA poeder
Proteïne poeder.

*Pre workout- dit neem je voor het sporten. Het liefst een uur tot een half uur van tevoren. Dit geeft je lichaam een boost zodat je meer energie heb en dus langer of zwaarder kan sporten. Je mag de toegestane hoeveelheid niet overschreiden!

Pre-Workout poeder

*BCAA powder- Branched Chain Amino Acids is het lange woord ervoor. Dit moet je bij het ontbijt of voor het sporten innemen. Dit zorgt voor spieropbouw en het herstellen van de spieren.

BCAA poeder.

*Creatine pillen- Deze pillen neem je 1 of 2 bij het ontbijt en 1 of 2 voor het sporten. Dit zorgt ervoor dat je spieren de proteïne en BCAA meer in zich opnemen. Dus deze producten werken dan beter.

*I love squats handdoek. Een leuke sport handdoek met de tekst I love Squats. Aangezien ik altijd een handdoek mee moet nemen naar de sportschool vond ik het wel handig i.p.v. een normale kleine handdoek te hebben. Deze was ook in de aanbieding. En er ging nog 10 procent af!

*Twee shake bekers in verschillende kleuren. Ik had al een beker nodig tijdens het sporten om water in te doen. Ik had er eentje bij de Action gekocht voor twee euro, maar deze was al na 1 keer gebruiken lek. Dus wilde ik twee bekers kopen. Eentje voor het sporten en eentje voor tijdens werk omdat ik veel te weinig drink.

*Opberg doosjes voor het poeder en zo in te bewaren zonder dat je de zware potten mee hoeft te nemen. Dit is een torentje van 3 doosjes op elkaar. Je kan ze op elkaar draaien en het lekt niet. Zo hoef je je proteïne poeder niet in zakjes te doen die weer kunnen lekker etc.

*Na het bestellen mocht ik twee gratis kadootjes uitzoeken. Als eerste koos ik een roze shaker van 800 ml. Voor de rest zag ik er niet echt wat tussen. Dit kadootje mag je kiezen als je boven de €25 euro hebt uitgegeven. Als je boven de €50 euro hebt uitgegeven mag je er nog eentje kiezen. Hier staan weer andere spulletjes in. Ik koos voor het roze rugzakje. Dat vond ik wel handig om daar mijn sportspullen in te doen. Als je boven de €100 euro uitgeeft mag je nog wat uitzoeken.

Conclusie

Ik ben erg blij met mijn nieuwe sport spulletjes. Ik ben benieuwd of ik het allemaal kan onthouden wanneer ik wat in moet nemen maar dat zal wel goed komen. Na dat ik dit een maand heb uitgeprobeerd schrijf ik weer een artikel met hoe het is gegaan en of het heeft gewerkt. Met eventuele voor en na foto’s. Dit artikel zal ik rond eind februari, begin maart plaatsen! Dus houd mijn blog of Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Wat voor sportspullen gebruik jij graag?

liefs gaby

”Today is another day to get better.”

Geef een reactie