#43. Het smoothie pakket van Juice Junkies

#43. Het smoothie pakket van Juice Junkies

Smoothies, ik ben er gek op. Het is super gezond, je komt aan je dagelijks fruit, en het is ook nog super lekker. En het is heel makkelijk en snel om te maken en je kan het met van alles variëren. Nu kreeg ik een vraag of ik een samenwerking wilde aangaan met Juice Junkies. Daar zei ik geen nee op. Ik was wel benieuwd wat ze te bieden hadden. En ik ben erg enthousiast!

Juice Junkies

Juice Junkies is een webshop waar je allerlei zakjes met fruit kan kopen voor smoothies. Super makkelijk! De zakjes kan je lang bewaren en hoeven niet in 1 keer opgemaakt te worden omdat het gewoon ingevroren is. Per zakje zit er verschillend fruit in wat bij elkaar past om een heerlijke smoothie te maken. Het enige wat je zelf moet toevoegen is sinaasappelsap, kwark, yoghurt of kokoswater. Het handige is dat 1 zakje voor 1 glas is. Naast zakjes fruit hebben ze ook nog andere toppings om bij je smoothie te doen. Voor extra energie of voor de lijn, noem maar op. Naast normale drink smoothies hebben ze ook zakjes om een lekkere smoothie bowl te maken. Dit zijn wat dikkere ijs smoothies waar je nog fruit bovenop kunt leggen. Lekker!

Mijn smoothie pakket

Ik had een flink pakket gekregen van Juice Junkies. Ze zijn zeer royaal geweest. Ik kreeg allemaal verschillende zakjes met verschillende combinaties. Zo ook groente smoothies. En een zakje om een smoothie bowl te maken. Super tof. De levering kwam heel snel binnen, netjes in een koeltas en alles goed ingepakt. Van de koeltas naar huis kan het ongeveer 72 uur bevroren blijven, dus het hoeft niet gelijk in de vriezer wat ook handig is als je aan het werk bent en je het op je werk laat bezorgen. De zakjes gaan rechtstreeks de vriezer in. En je kan elke dag genieten van een andere smoothie. Tip: haal een zakje een avond van tevoren uit de vriezer, doe deze gelijk in de koeling, en de volgende ochtend is het zakje goed ontdooid om je smoothie te maken.

Welke combinaties had ik? En welke zijn mijn favorieten?

Eigenlijk vond ik bijna alle zakjes lekker op eentje na. Maar dit kwam denk ik doordat ik kwark had toegevoegd ipv sinaasappelsap. Daardoor was de smoothie te dik en een beetje aan de zure kant. Voor de rest waren alle combinaties super lekker! Hieronder staan de zakjes die ik gekregen heb en ik geef met sterren aan hoe deze smaakte. Zo zie je gelijk mijn favorieten!

Fruit smoothie zakjes

Mango Passion ****: mango, passievrucht, ananas, citroen, jus.
Tropical Twist *****: banaan, kokos, ananas, jus.
One In A Melon ****: watermeloen, ananas, mango, kiwi, jus.
Strawberry Split *****: aardbei, banaan, kers, papaya, jus.
Make Love Not War ****: granaatappel, aardbei, zwarte bessen, appel, jus.
Our Pear Bear ****: peer, mango, granaatappel, passievrucht, jus.

Groente smoothie zakjes

Green Machine **: broccoli, spinazie, selderie, banaan, ananas, jus.
Green Dream ***: avocado, banaan, kool, citroen, jus.
Creamy Avocado ****: avocado, kokos, mango, citroen, jus.
Go Go Goji Berry *: goji berry, wortel, mango, ananas, kwark.
The Hulk ***: kool, spinazie, mango, ananas, jus.

Smoothie bowl

Blauwe bessen en banaan.

Prijzen

Per fruit zakje kost het €2,39 maar deze zijn vaak in de aanbieding voor €1,93. Of je kunt een pakket nemen met meerdere zakjes deze pakketten zijn vanaf €19,95. De groente smoothies kosten hetzelfde.
De super foods zakken zijn vanaf €21,95.
En de smoothie bowls zakken kosten vanaf €7,95. (klik op de links en je komt gelijk op de gewenste pagina).

Conclusie

Ga ik hier vaker smoothies kopen? Ja zeker! Het is super snel binnen, het is makkelijk, en super lekker. Elke ochtend een smoothie maken is nooit zo snel en gemakkelijk geweest. Geen fruit meer snijden, zakje eruit halen, laten ontdooien, sap erbij gooien en mixen maar. Ja dit is een super goed idee en ik ben er zeker een voorstander van. Vooral met deze moeilijke tijden met het oog op Corona kan iedereen wel wat extra vitamines gebruiken en dat is zeker haalbaar met deze zakjes.

Wat zijn jou favoriete smoothies?

𝕍𝕖𝕖𝕝 𝕝𝕚𝕖𝕗𝕤 𝔾𝕒𝕓𝕪

”Health is not about the weight you lose, but about the life you gain!”

gesponsord

Geef een reactie