Disclaimer

Alles wat je op mijn blog kunt lezen heb ik zelf geschreven. Mijn artikelen zijn op mijn eigen ervaring gebaseerd dus ook mijn eerlijke mening. Mijn artikelen zijn niet gebaseerd voor professioneel advies. Mijn artikelen kunnen wel wat hulp hebben gehad van bepaalde bronnen, deze staan bij het artikel en/of afbeelding vermeld. Ik ben er voorstander van mijn foto’s zelf te maken en dit doe ik ook, maar als dit niet het geval is staat onder de foto een bron vermeld.

Tevens wil ik erop attent maken dat de afbeeldingen die ik zelf maak bij mijn artikelen niet ongevraagd overgenomen worden. Als je een afbeelding wilt gebruiken, of mijn blog als bron gebruikt vraag dan eerst om toestemming. Je kunt altijd om toestemming vragen via het e-mailadres: info@lifestylegaby.com. Wanneer er geen toestemming gevraagd is, en ik kom mijn artikelen tegen op een andere website, dan zullen er maatregelen volgen.

Wanneer ik een product krijg van een bedrijf beoordeel ik deze met mijn eerlijke mening. Als ik dus positief schrijf over een product, dan meen ik dit ook en zou ik het aan andere aanbevelen.

De website van het bedrijf en de link naar het product worden altijd vermeld in mijn artikelen. Als ik een product gesponsord krijg van een bedrijf staat dit ook aangegeven onder het artikel zelf. Dan gaat het om een advertorial.

liefs gaby