Je bekijkt nu #20. New in: Fila Disruptor II met lichtroze

#20. New in: Fila Disruptor II met lichtroze

Je ziet ze de laatste maanden best vaak de Fila Disruptor II. In het begin vond ik deze schoenen eigenlijk helemaal niet zo leuk. Tot ik een aantal meiden zag lopen die ze super leuk gecombineerd hadden met een jeans en een leuk shirt. Het ziet er super sportief uit en ze staan ook nog leuk. Ik besloot een kijkje te nemen op JD Sports webshop.

De webshop bekijken en bestellen

De webshop is super overzichtelijk ingedeeld. Je kan intypen wat je zoekt, of gebruik maken van verschillende filters zodat je je zoek tocht naar de juiste schoenen makkelijker maakt. Ik zocht op het merk Fila en zag ze vrijwel bovenaan staan in verschillende kleuren voor dames. Ik keek ook voor de grap bij Junior schoenen. Aangezien ik maat 37 heb zijn sommige merken er ook nog in mijn maat als kinderschoen. Dat bespaard weer wat. Ik zag ze allemaal in mijn maat staan. Ook hele andere kleuren dan bij dames. Ik vond de witte Fila’s gelijk leuk met een roze logo. Ik bestelde ze in maat 37,5, rekende af en afwachten maar!

Fila Disruptor

Bezorgen en retourneren

Vier dagen later waren ze al in huis. Dit is redelijk snel aangezien ze vanuit het buitenland moeten komen. Ik pakte enthousiast de doos uit de zak en maakte het open. Ze waren spierwit met een lichtroze logo. Ze zagen er alleen erg klein uit. Ik paste ze toch maar ondanks dat ik al dacht dat ze te klein waren. Ik zat met mijn teen tegen de rand aan. Nee dit zou niet lekker gaan zitten als ik deze zou houden. Ik besloot ze terug te sturen. Het retourformulier was in het engels. Ik schreef wat er mis was, de reden van retournering, en dat ik zelf een maat groter bestelde. Dit zou denk ik sneller gaan dan als ze de sneakers binnen hadden gekregen en mij weer nieuwe toe moesten sturen. Ik bracht het pakket weer naar de Bruna om hem te retourneren, maar moest €13,- betalen. Ik schrok hier eigenlijk wel van. Toch had ik het maar gedaan, want ik kon hier echt niet op lopen.

Maatje 38

Later las ik dus op internet op de webshop dat je ze gratis kon terug brengen in de winkel… shit. De winkel is niet bepaald om de hoek bij mij, dat is eerst nog 30 tot 40 minuten rijden, maar ik had dat wel kunnen doen en er dan een winkel dagje in Hoofddorp van kunnen maken, maar helaas dat was te laat. Ik had gelijk maat 38 besteld (ook nog kindermaat dit gaat tot maat 39) en die kwamen drie dagen later weer bij mij binnen. Deze zaten perfect. Dus mijn tip is als je deze schoenen wil kopen, koop een hele maat groter dan je eigen maat. Ik dacht wat maakt dat halve maatje nou voor verschil. Nou een hele boel dus. Dus als je een maat 38 hebt zou je een maat 39 moeten bestellen. Verder waren de Fila Disruptor II gloednieuw, spierwit en netjes verpakt in de verpakking van verzending, en in een schoenendoos met papier eromheen.

Hoe bevallen de Fila Disruptor II schoenen?

In het begin moest ik onwijs wennen aan de grofheid van de schoenen. Het zijn namelijk best grote, brede sneakers. Aangezien ik hele smalle voeten heb, dus altijd wat fijnere schoenen die om mijn voeten vallen, was dit erg wennen. Ze zaten niet te wijd, ze zitten precies goed maar alsnog misschien ook omdat ze wit zijn lijken ze groter.
Maar toen ik ze één keer aan had gehad was dit gewend. Verder is uitlopen niet nodig. Ze zitten gelijk heel lekker, en ik heb geen één keer blaren gekregen in deze sneakers. Super fijn. Ik heb ze eigenlijk heel vaak aan, ik combineer ze met een skinny jeans, en een leuk wit t-shirt met een spijkerjasje erboven op. Dus ja, ik ben er super blij mee. Vooral omdat ze ook zo comfortabel zitten en ook nog leuk staan.

Fila Disruptor 3

Vind jij ze ook leuk? Bestel ze hier. Alleen de junior versie is verkrijgbaar in deze kleur combinatie. Als je de dames versie neemt is deze helemaal in het wit of met rood. Die zijn net iets anders. De junior versie kost €90,- en sommige kleuren zijn nu in de aanbieding vanaf €50,- zo is de zwarte met roze rand in de aanbieding en de grijze. De dames versie is €100, dus dat scheelt niet zo heel veel.

Wat vind jij leuke schoenen en zitten meteen lekker?

liefs gaby

”If I ever let my head down it will be just to admire my shoes.”

Geef een reactie