#29. De herfst /winter kleuren van 2019/2020?

#29. De herfst /winter kleuren van 2019/2020?

Elk jaar is er weer een andere mode in de herfst /winter. Dit vind ik altijd wel interessant om te weten! Meestal zie je dit al in de na zomer in de winkels. Dat bepaalde kleuren terug blijven komen. In dit artikel schrijf ik over de kleuren die deze herfst/winter hot zijn en welke kleuren ik daar bij vind passen.

Oker geel

Toch zag ik deze kleur geel steeds vaker tevoorschijn komen in de herfst/ wintermaanden. Eigenlijk draag ik deze kleur nooit. Oker geel is een mooie donker gele kleur. Deze kleur vind ik bij mij zonder make-up niet mooi staan omdat ik rode wangen heb, en de rest van mijn huid heel wit word. Maar als ik make-up op heb dan staat deze kleur mij wel. Het staat heel leuk bij een spijkerbroek of zwarte broek, of natuurlijk een leuke rok. Zoals een korte leren rok met bijvoorbeeld een oker gele trui met lange laarzen. En als make-up staat een natuurlijke make-up look mooi, met als lippenstift een diep rode kleur.

Crème kleur

Ook crème kleur zie je in de herfst maanden vaak terug komen. Ik had in mijn kast gekeken, niks in die kleur! Hmm… toch maar eens kijken om wat aan te schaffen in die kleur. Het past eigenlijk bijna overal bij, dus makkelijk te combineren. Misschien een leuk gebreide jurkje, of een leuke trui op een donkere spijkerbroek en wat stoere boots erbij. Ik zeg doen!

Groen

Verschillende kleuren groen nemen deze herfst de trends over. Zowel vel groen als donker groen. Ik zelf vind donkergroen/ legergroen een erg mooie kleur die goed bij mij staat. Of olijfgroen. Altijd leuk! Ook leuk en makkelijk om te combineren met een leuke zwarte broek met stoere boots eronder, of juist met een leuk rokje, panty en hakken. Mijn voorkeur gaat dan uit naar de stoere look, maar helaas staat al te netjes mij niet. Donker groen vind ik erg mooi staan met een bruine tint lipstick, of Bordeaux rood.

Bruin

Ik weet niet wat ik van deze kleur moet vinden. Ook bruin is nu dit jaar helemaal hot. Ik draag alleen bruine lipstick af en toe maar qua kleding heb ik ook niks in deze kleur. Toch geloof ik graag dat deze kleur mensen goed staan. Een leuk bruinkleurig jurkje, of trui of topje. Dit valt ook veelzijdig te combineren met een leuke jeans of een leren rokje met een panty en leuke schoenen eronder.

Ruitjes

Dit is mij zeker opgevallen in de winkels. Ruitjes zijn helemaal in! Ook dit vind ik super leuk staan! Bij de H&M hadden ze een leuke blouse met grotere ruitjes, en dan in de kleuren wit, zwart en donker groen. Dit zag er leuk uit met een witte top eronder en een leuke skinny jeans. Natuurlijk heb je verschillende kleding met ruiten. Zo kan je ook een leuke broek kopen met ruitjes, of een shirt of trui. Dus houd je van ruitjes? Dan zou ik zeker voor de ruitenlook gaan! 🙂

Berry red

Deze kleur is toch één van mijn favoriete kleuren. Heel donker rood, en heel soms lijkt het een beetje paarsig. Deze kleur heb ik eigenlijk vaak als nagellak op of als lippenstift. Toevallig had ik vorige week wel een leuk topje gekocht in deze kleur, van fluweel. Berry red is gewoon onwijs makkelijk te combineren. Zowel een chique look als een stoere look kan je er van maken. Dus deze kleur staat hoog aan mijn lijstje.

Conclusie

Natuurlijk zijn er nog meer herfst kleuren, maar dit zijn de kleuren die eruit springen! Oud roze is ook een herfst kleur, ook één van mijn favo kleuren. Dus er zijn genoeg looks om er fancy en hip erbij te lopen en voor ieder wat wils wat diegene staat!

Wat is jou favoriete herfstkleur? En hoe combineer je deze?

𝕍𝕖𝕖𝕝 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕤 𝔾𝕒𝕓𝕪

“Autumn the year’s last loveliest smile.”

Geef een reactie