Je bekijkt nu #15. Mijn Dr. Martens Pascal Virginia

#15. Mijn Dr. Martens Pascal Virginia

Ik ben echt gek op Dr. Martens. Ze zien er stoer uit en passen bij elke outfit. En als ze eenmaal ingelopen zijn lopen ze ook nog eens heerlijk. Ik kocht de Dr. Martens Pascal Virginia. Hier vertel ik in dit artikel meer over. Bevallen ze? Hoe zitten ze in vergelijking met de andere Dr. Martens, hoe zien ze eruit? Ben je al benieuwd? Lees dan snel verder!

Dr. Martens

Dit is eigenlijk een heel groot merk. In bijvoorbeeld Engeland of Duitsland lopen heel veel mensen met deze schoenen. In Nederland is het de laatste paar jaar wel Hot. Maar sinds 2018/2019 zie ik echt heel veel mensen ermee lopen. Terwijl het merk al bestaat vanuit de oorlog! Ook heb je echt super veel verschillende soorten schoenen. Je hebt lage schoenen tot de enkels maar ook laarsjes tot over de enkels. En lange laarzen, en alles in verschillende kleuren. Alle schoenen zijn van goed materiaal en echt leer. Met de goede gel zool van Dr. Martens. De zool gaat helemaal naar je voet staan. De schoenen zijn van goede kwaliteit en gaan daarom super lang mee!

Dr Martens Pascal 2

De Pascal Virginia laarsjes

Wat is er anders aan deze laarsjes dan de classice icons de 1460? De Pascal Virginia is voorzien van zacht leer waardoor deze sneller zijn ingelopen. De 1460 heeft stug dik leer waardoor het even duurt voordat ze zijn ingelopen. Verder zijn de Pascal Virginia iets smaller. Het scheelt niet veel, maar iets. Waardoor ze voor de vrouw wat minder grof staan. Verder zien ze er iets anders uit dan de 1460. Er zit in de Pascal Virginia iets meer motief in het leer.

Kopen bij Sneakers

Ik ging met mijn moeder gezellig in Hoofddorp winkelen. Ik keek de Sneakers binnen en zag dat ze daar Dr. Martens verkochten! Dit verbaasde mij enorm, ik had niet verwacht dat ze ook zulke schoenen verkochten buiten sneakers, haha. Ik stormde gelijk op de schoenen af en zag tot mijn opluchting dat er één paar stond in mijn maat, 37. Ik paste ze. Hmm. Ze waren iets te ruim. Hier had ik geen last van met mijn Dr. Martens Patent leer. Die zaten als gegoten. Deze waren helaas wel iets te ruim waardoor ik twijfelde. Ik had de 1460 mat zwart ook geprobeerd maar deze was ook al ruimer. En maat 36 was weer te klein! Ik besloot er een zooltje in te dragen. Nu zitten ze gelukkig goed. Ik kocht de Pascal Virginia voor €179,-.

I’m walking on the street with my Dr. Martens on

Ook deze moesten natuurlijk ingelopen worden. Ik had 1 keer blaren gehad. De andere keer was het wat gevoelig, maar niet zoveel blaren als bij de Patent leer. Dus inderdaad het inlopen verloopt een stuk soepeler! Verder vind ik ze erg leuk staan. Ze zijn overal wel leuk bij te matchen. Wie wil dat nou niet? Schoenen die overal bij te matchen zijn. Ze lopen verder heerlijk en ik ben toch blij dat ik ze gekocht had. Nu kan ik afwisselen, of de gelakte of de matte Pascal Virginia. Ik zou deze stoere boots dus zeker aanraden voor meiden of vrouwen die zitten te denken om ze te kopen! 👍

Wat zijn jou favoriete stoere boots?

liefs gaby

”Shoes are like icecream, there is always room for more.

Geef een reactie