#45. Review Rituals Ritual of Karma 💙

#45. Review Rituals Ritual of Karma 💙

Bijna iedereen kent het merk Rituals wel. De mooie schoonheidsproducten die elk een gekleurde lijn hebben met een unieke en heerlijke geur. Heel leuk om als cadeau te geven, of gewoon als cadeau te geven aan jezelf ;). Vroeger vond ik altijd de Sakura lijn lekker, maar nu heb ik een nieuwe lijn ontdekt: de Ritual of Karma.

Ritual of Karma bodycream

Eerlijk gezegd smeer ik mezelf echter nooit in met bodylotion of dergelijke na het douchen. Toch merk ik met dit warme weer dat mijn huid wel erg snel droog wordt en snel gaat trekken.
Mijn moeder kocht een cadeau voor een verjaardag bij Rituals en dat was voor mij een kans om eindelijk lekkere bodylotion te kopen. Alle geuren vind ik lekker ruiken van Rituals, maar de lichtblauwe lijn sprong er voor mij bovenuit. Dus besloot ik van deze lijn een verzorgende crème te kopen.

€18,50

Het uitproberen van de bodylotion

De ochtend na het kopen van het product was ik natuurlijk erg benieuwd en probeerde ik deze gelijk uit. Bij het open maken van de mooie pot komt de heerlijke aroma van de geur al je neus binnen. En nu smeren maar! De crème voelt heerlijk zacht op mijn huid en trekt snel in. Dit is ook de reden waarom ik mij nooit insmeerde. Om met een plakkerig lichaam je kleding weer in te duiken vond ik nooit zo, en aangezien ik altijd in tijdsnood zat in de ochtend kon ik het ook niet echt rustig in laten trekken. Maar deze bodylotion trekt gelukkig snel in en ik ervaar geen plakkerig gevoel. De crème is dikker van structuur maar wel makkelijk uit te smeren, dus je hebt er maar weinig van nodig.

Wat dikker van structuur en zuinig in gebruik

De hand crème van Ritual of Karma

Naast de bodylotion had ik ook nog een hand crème gekocht. Dit kan natuurlijk geen kwaad na al die keren handen desinfecteren met die alcohol pompjes. Dus kocht ik deze erbij. Ik had met het test flesje in de winkel al wat geprobeerd op mijn handen en dit voelde wel erg lekker aan!

€9,90

Het uitproberen van de hand crème

Ook de hand crème is een topper! Deze maakt zoals de bedoeling echt de handen zacht en verzorgd de huid. De crème trekt ook snel in net als de bodylotion, en ruikt uiteraard heerlijk. Dus zocht je nog een goede hand crème omdat je handen zo droog zijn van het reinigen? Ritual of Karma, of een andere lijn die je lekker vind, is zeker een aanrader!

Wat dunner van structuur en makkelijk te verdelen

Conclusie

Ik ben zeer tevreden met mijn producten en vind ze echt heerlijk ruiken. Mijn huid ziet er verzorgd uit en zo voelt deze ook! De crème trekt snel in zonder plakkerig gevoel achter te laten. Dus ik kan mij snel insmeren en snel aankleden wat ook wel fijn is. Ook de hand crème is nu mijn tweede beste vriend om mijn handen goed te verzorgen na het ontsmetten. Ja ik vind dit zeker een aanrader en ben blij met de producten. Het handige van de bodylotion is dat je de blauwe pot kan bewaren en het binnenste bakje eruit kan halen waar de crème in zat. Zo kan je een navulling kopen voor €3 minder. Dat scheelt ook weer plastic weggooien :). Bekijk hier de hele collectie!

Wat is jou favoriete Rituals lijn? En welke producten heb je hiervan?

𝕍𝕖𝕖𝕝 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕤 𝔾𝕒𝕓𝕪

“Taking care of myself doesn’t mean “me first” It means “me too”

Geef een antwoord