#32. Mooie wenkbrauwen met de L’Oréal Unbelieva Brow

#32. Mooie wenkbrauwen met de L’Oréal Unbelieva Brow

Wenkbrauwen kleuren, het is erg mooi maar wel altijd een gedoe. En je huid moet er maar net tegen kunnen, want je hebt ook geen zin om met een rode huid een paar dagen door het leven te gaan. Ik heb een hele gevoelige huid daarom durf ik mijn wenkbrauwen al niet zelf te kleuren. Maar nu is er een handig product op de markt van L’Oréal. Dit is voor je wenkbrauwen en blijft twee dagen zitten. Er zijn vergelijkbare producten op de markt van verschillende merken. Maar nu probeer ik de Unbelieva Brow uit en schrijf ik hier vandaag een review over.

Het uitkiezen van de L’Oréal Brow

Ik zelf vind het altijd mooier als ik mijn wenkbrauwen ook voorzie van een kleurtje. Ik heb dit op veel manieren geprobeerd. Met een potloodje, of met een kwastje, of een speciaal stiftje ervoor. Maar wat vind ik nu het mooiste en fijnste werken? Ik had van Maybelline Tattoo Brow geprobeerd. Dit is eigenlijk ook een mooie tool om je wenkbrauwen wat langer te voorzien van een kleurtje. Maar toch wilde ik wat anders, en keek ik bij de andere merken bij de Etos. Ik kwam uit bij L’Oréal en besloot dit te proberen.

Het gebruiken

Achterop het doosje staat haarfijn hoe je het product moet gebruiken, dat is wel makkelijk. Dit breng je aan, met het kwastje wat in de kleuring zit aan de voorkant van je wenkbrauw. In het doosje zit nog een kwastje die je voor de achterkant kan gebruiken deze is wat dunner. Dus dan veeg je de kleuring door naar achter. Ik gebruik altijd een wattenstaafje om het product weg te halen als het naast de haartjes is gekomen. Daarna kan je de wenkbrauw een beetje door borstelen met het wenkbrauwborsteltje wat erbij zit. Zo wordt de kleur ook wat lichter. Ik raad wel aan, als je een beetje je eigen kleur wil om een kleur wat lichter te nemen want deze word toch altijd weer wat donkerder dan dat erop staat. En als je je wenkbrauwen donkerder wil dan kan je toch een kleur donkerder nemen.

Het resultaat

De wenkbrauwen vind ik mooi van kleur. Ik koos dan de. Kleur, dat is eigenlijk voor wat blondere mensen, maar deze vind ik al donker genoeg, anders had ik de donkerbruine moeten nemen en die is voor mij echt te donker. De kleur is goed, het is makkelijk en snel aan te brengen, en het blijft twee dagen zitten als je dit een beetje vermijd met het schoonmaken van het gezicht. Het is ook een soort gel waardoor de wenkbrauw mooi in shape blijft zitten. Ik ben er zeker blij mee!

Verkooppunten: Bij de Etos, of andere drogisterijen: €17,99. Maar ze zijn wel vaak in de aanbieding, bij L’Oréal hebben ze soms 1+1 gratis of het tweede product voor de halve prijs dus dat scheelt toch weer!

Welke make-up gebruik jij voor mooie wenkbrauwen?

𝕍𝕖𝕖𝕝 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕤 𝔾𝕒𝕓𝕪

“Good brows, Good mood, Good day.”

Dit bericht heeft 2 reacties.

 1. E. Hooning

  Hoi Gaby, Bedankt voor de tip! Zelf heb ik ook een hele gevoelige huid en krijg soms van zelfs hele dure merken eczeem rond mijn ogen. Ik verf mijn wenkbrauwen wel met Christian Faye (te koop bij Ici Paris en helemaal niet duur) en ik heb geen last van irritatie. Het middel is zeer gebruiksvriendelijk… Wel moet ik altijd nog even mijn wenkbrauwen bij tekenen met een potlood van Bourjois (inclusief borsteltje). Van dit merk heb ik ook een waterproof oogpotlood en ik ben er niet allergisch voor 😊 XXX Eef

  1. Gaby

   Hi Eef!
   Ah ja ik heb ook altijd een gevoelige huid met kleuren en harsen, dus probeer ik het inderdaad zo! Wel goed van je dat je allerlei producten probeert en eindelijk een product hebt gevonden wat bij je past! Misschien is de L’Oréal Unbelieva Brow een probeersel ipv een potlood. Het blijft twee dagen zitten dus dat is wel makkelijk haha. Veel liefs Gaby

Geef een reactie