#46. Mijn zomerse make-up look

#46. Mijn zomerse make-up look

Make-up, ik blijf het leuk vinden om hiermee te experimenteren. Op mijn werk draag ik eigenlijk nooit make-up, maar als ik een keer wat leuks ga doen of gewoon zin heb om mij op te maken dan vind ik dat wel erg leuk om te doen en om lekker uit te pakken. Nu probeerde ik een make-up look uit die ik eigenlijk nooit eerder heb geprobeerd. Met de kleuren geel en oranje. Hoe dit uitpakt lees je vandaag!

Hoe kwam ik bij het idee van geel en oranje?

Oké, eerlijk is eerlijk, voor de mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik geen fan ben van geel en al helemaal niet van oranje. Hoe kom ik hier dan weer bij? Simpel: instagram. Ik wilde een nieuwe feed creëren. De zo genoemde “Rainbow” feed. Ik had een gele foto, en een oranje foto en daarbij had ik nog een tussen foto nodig. Dus geel en oranje samen. Dit kan je leuk doen met fruit, maar ik wilde het met make-up proberen. En dit was leuk gelukt!

De basis van mijn make-up

Hoe begin ik altijd met mij opmaken? Dit zijn de basis producten die ik sowieso altijd gebruik bij elke look. Dus ook gewoon bij een natuurlijke look.

Stap 1. Ik reinig mijn gezicht met rozen water. Zo voelt het lekker schoon aan. Deze gebruikte ik eerst van Ganier, ik heb nu een flesje staan van de Action, geeft ook dat verfrissende gevoel.

Stap 2. Ik doe de primer op mijn gezicht van Catrice. De roze tube 3 in 1. Deze maakt mijn huid zacht en glad.

Stap 3. Ik doe mijn foundation op van Chanel. Ik kon nooit de goede kleur vinden, dus toen besloot ik maar hulp te vragen aan ICI Paris en toen kwamen we op Chanel uit met de perfecte kleur. De foundation breng ik aan met een sponsje zodat de foundation mooi met mijn huid samen smelt.

Stap 4. Ik breng mascara aan van Maybelline Lash Sensational Luscious Very Black, daarmee krijg ik veel volume en veel lengte.

Oog make-up en lipstick

Dit breng ik normaal niet altijd aan. Ligt eraan waar ik zin in heb en waar ik naartoe ga. Maar nu natuurlijk wel.

Stap 5. Met oogschaduw vind ik het zelf mooi om met drie kleuren te werken. Dus nu gebruik ik licht geel, geel en oranje. De lichtste kleur gaat aan de binnenkant van het oog, de tweede kleur in het midden, en de oranje kleur aan het einde. Dit doe ik eigenlijk voor de mascara, maar die had ik er even boven gezet omdat deze wel bij mij bij de basis hoort. De oogschaduw gebruik ik van de Action, een groot pallet van Max& More.

Stap 6. Ik breng een klein dun zwart lijntje aan als eyeliner. Zo komen mijn ogen beter uit. Deze doe ik met een kwastje van Bourjois Liner Pinceau Liquide Eyeliner.

Stap 7. De lipstick is met deze kleuren een beetje lastig te bepalen. Meestal als ik uitpak met de oogschaduw gebruik ik een nude of transparante kleur lipstick of lipgloss. In dit geval gebruikte ik de glanzende Monisty van MAC.

Conclusie

Met deze kleuren ging ik voor mij toch uit mijn comfortzone, maar toch stond het super leuk en hartstikke zomers! Dus al met al heb ik toch een leuke zomerse make-up look gevonden die bijvoorbeeld leuk zijn voor strand feestjes, of andere leuke feestjes in de zomer. Als kleding had ik een gele Crop top aan en een leuk licht spijkerbroekje met gele All Stars. En met mijn haar in een messy bun, and you are ready to go!

Wat is jou favoriete zomerse make-up? En welke kleuren gebruik jij dan?

𝕍𝕖𝕖𝕝 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕤 𝔾𝕒𝕓𝕪

“I love the confidence that make-up gives me.”

Geef een antwoord