#9. New in: mascara van Maybelline; Snapscara

#9. New in: mascara van Maybelline; Snapscara

Er is weer een nieuwe mascara op de markt! De Snapscara van Maybelline. Dit hoorde ik al van mijn moeder, die werkt bij de Etos, en ik las het ook in het Kruidvat boekje. Ik besloot deze mascara snel uit te proberen! Niks is leuker dan nieuwe beauty spulletjes uit te proberen natuurlijk!

De Snapscara

Ik kocht de Snapscara voor tien euro bij het Kruidvat. Ik had eerder mascara van Maybelline gebruikt en daar was ik wel over te spreken. Maar wat maakt deze mascara anders dan de andere mascara’s? Ten eerste zit de mascara in een mooi flesje wat als glas oogt. Het borsteltje is gebogen waardoor je makkelijk bij de kleine haartjes kan. Ook zorgt het borsteltje ervoor dat het niet gaat klonteren. Dus het aanbrengen zou makkelijker moeten gaan. Ook is een voordeel van de mascara dat je deze makkelijk kan verwijderen met behulp van wat warm water. Maar is dit allemaal zo?

Het uitproberen

Natuurlijk wilde ik dit eerst even testen. Was dit allemaal wel zo zoals het beloofd wordt? Ik deed de mascara op mijn wimpers. En inderdaad, het klont niet, maar het duurde bij mij wel even voordat ik de juiste hoeveelheid mascara op mijn wimpers had. Het was dus niet echt soepel aan te brengen, althans niet als bij andere mascara’s dat je er maar paar keer overheen moet. De mascara maakt de wimpers zwart en lift deze een beetje. De mascara ziet er erg natuurlijk uit. Ik had voorheen altijd mascara die dik aan te brengen was. Die heette volgens mij The Web. Voor mij was het wennen omdat ik wel houd van dikke lagen mascara. Dat heeft deze mascara niet, deze blijft echt natuurlijk.

Nu het afspoelen. Gaat dit echt zo makkelijk als dat ze zeggen? Ik probeerde het onder de douche met warm water. En ja, de mascara ging er inderdaad erg makkelijk vanaf. Meestal blijft de helft van de mascara nog aan mijn wimpers zitten, zelfs na het douchen, maar dat was niet het geval met deze! Dat is zeer zeker een plus punt! (En ook geen pandaoogjes na het douchen! Ook erg fijn. 🐼)

snapscara borstel

Do I like the Snapscara?

Yes, i do! Het was even wennen, door de andere dikke lagen mascara’s leken mijn wimpers wat dikker. Maar ik vind de natuurlijke look ook wel mooi. Nu ik het gewend ben is het eigenlijk heel fijn, al is de mascara niet zo snel aangebracht (bij mij niet) toch vind ik het wel mooi. En het grote pluspunt voor mij is dat het makkelijk eraf te halen is.

Zou ik de Snapscara aanraden?

Als je van natuurlijke wimpers houd dan zeker wel! Als je houd van de weblook zoals ik deed, dan zou ik deze niet aanraden omdat je dat niet met deze mascara kan bereiken.

Wat is jou favo mascara?

liefs gaby

”Every woman needs a man that will ruin their lipstick and not their mascara.”

Geef een reactie