Je bekijkt nu De brow Soap van Zoes Cosmetics

De brow Soap van Zoes Cosmetics

Je ziet het vorig en dit jaar nu vaak. De wenkbrauwen die mooi omhoog of opzij gekamd zijn. Ik ging op zoek naar het ideale product om mijn wenkbrauwen in model te houden. Door een collega stuitte ik op het merk Zoës Cosmetics en ging ik deze uiteraard uitproberen. In dit artikel vertel ik over het product, hoe het eruit ziet, hoe het werkt, en hoe het resultaat is. Ben jij al benieuwd? Lees dan vooral verder!

Het product

Met één werkdag was de brow soap al in huis! Super snel. Het zit leuk ingepakt in een klein doosje met roze confetti erin. Er zit een visitekaartje bij, een bijpassend wenkbrauw borsteltje om het product aan te brengen. De soap zelf zit in een leuk klein glazen potje. Toch is het veel product wat je krijgt. De andere brow producten die ik had geprobeerd was allemaal 8 gram, en dit is 30 gram!

De brow soap aanbrengen

Na het aanbrengen van de foundation op het gezicht begin ik altijd met mijn wenkbrauwen. Je kan de soap of voor eventueel het brow poeder aanbrengen, of erna. Dat is wat je zelf prettig vind. Ik breng eerst de brow soap aan, laat dit drogen, en dan breng ik de wenkbrauw poeder aan.
Door het gaatje in de soap in het potje in het midden kan je het wenkbrauw borsteltje erin doen en zo heb je precies genoeg product op het borsteltje om je wenkbrauwen in model te brengen. Borstel de wenkbrauw haartjes een beetje naar boven of opzij, wat je zelf leuk vind. Ik zelf kan ze eerst naar boven en als ik klaar ben strijk ik de uitstekende haartjes opzij naar de buitenkant.


Het verwijderen van de soap

In het verleden had ik wenkbrauw Freeze gebruikt en dit ging er dus totaal niet makkelijk vanaf. Soms zag ik zelfs wenkbrauw haartjes op mijn watje… deze soap is gelukkig gemakkelijk te verwijderen. Even met een watje eroverheen met make-up reiniger en het is er al snel vanaf zonder hard geboen. Gelukkig!

Een Yay or Nay?

Absoluut een Yay! Ik zou dit product zeker aanraden. Het is veel voor het geld wat je betaald, het is snel binnen, een goede klantenservice die snel reageert, het product is leuk ingepakt, en het product ruikt super lekker! Je hebt verschillende soorten:

De zoete sugarbabe, ruikt naar heerlijk snoepgoed €19,50

Piña Colada, ruikt naar kokos €19,50

De zoete Strawberry Crush, ruikt naar lekkere zoete aardbeien €19,50

Honey Honey, heeft de geur van verse honing €19,50

Ik had de

Het resultaat

Verkoop punten

Zoës Cosmetics webshop

Klik op de bovenstaande links om gelijk bij jou favoriete soap te komen!

Welke wenkbrauw Soap gebruik jij het liefst?

Veel Liefs Gaby🌸

“I’ve got 99 problems, and getting my brows done solved like 86 of them.”

gesponsord

Geef een reactie