Je bekijkt nu #41. Foto’s maken in het Wondr Experience in Amsterdam

#41. Foto’s maken in het Wondr Experience in Amsterdam

Voor de mensen die actief zijn op Instagram hebben dit vast wel voorbij zien komen. Mooie kleurrijke foto’s genomen in het Wondr Experience in Amsterdam. Het zo genoemde Instagram museum. Aangezien ik voor mijn Insta account ook een kleurrijke feed wil besloot ik daar een kijkje te nemen. Ik ben er uiteindelijk twee keer geweest. Als je verder leest weet je waarom, haha.

Wondr Museum

Het Wondr museum bestaat uit 15 unieke ruimtes met leuke en verschillende thema’s zodat je voor ieder wat wils foto’s kan maken. Je kan dit doen door zelf foto’s te maken, maar ook Wondr zelf heeft camera’s geïnstalleerd zodat jij je unieke code kan scannen en door de camera’s van Wondr een mooie foto te laten nemen. De code krijg je bij binnenkomst. Daar vul je op een iPad je e-mail adres in zodat na je experience de foto’s naar je gemaild kunnen worden.

Wat voor ruimtes zijn er?

Ik ga ze niet alle 15 benoemen want dan is de verrassing eraf, maar ik kan wel de ruimtes opnoemen die ik zelf erg leuk vond. Zo heb je vrijwel in het begin een ruimte met telefoons. Dit zijn ouderwetse telefoons met een draad, en niet te vergeten een mooie kleurrijke achtergrond! Verderop heb je een tropische ruimte met een jungle uitziende vibe. Zo heb je een leuke schommel waar je leuk op kan poseren. En om niet te vergeten, de ruimte met een marshmallow bad en een confetti douche! Super leuk! Met de confetti douche is het wel even oefenen met fotograferen, maar alles op zijn tijd!

Waarom ben ik daar twee keer geweest?

De eerste keer ging ik met een vriendin in de vakantie. Het was dus echter erg druk. We hadden niet heel veel foto’s kunnen maken hierdoor omdat er steeds mensen in mijn shot stonden helaas. De tweede keer ging ik buiten de vakantie om. Dit was veel beter. Een stuk rustiger. Dit was veel makkelijker met foto’s maken, en met poseren. Ik vind het nooit zo chill als ik op de foto word gezet en er is een groep mensen wat mee kijkt, haha. Dus een tip: ga buiten de vakanties doordeweeks.

De openingstijden

Wondr is dagelijks geopend van 11.00 tot 19.00. De tickets kosten €24,50 voor een volwassen ticket en voor kinderen €14,50. Je bent maximaal 2 uurtjes bezig met foto’s maken en de ruimtes bezoeken. Wel had ik gelezen dat het Wondr museum maar 6 maanden geopend is. Als deze informatie klopt dan gaat het museum 18 maart 2020 weer dicht. Het museum is makkelijk met de auto te bereiken. Je kan gratis parkeren bij de Dirk. Ook is er in het museum een restaurant aanwezig waar je lekkere dingetjes kan eten en drinken.

Ben jij al naar het Wondr Experience Museum geweest? En wat vond je ervan?

𝕍𝕖𝕖𝕝 𝕝𝕚𝕖𝕗𝕤 𝔾𝕒𝕓𝕪

“Being famous on Instagram is like being rich in Monopoly.”

Geef een reactie