Je bekijkt nu #51. Richt je huis leuk in met Plantrebelz.nl

#51. Richt je huis leuk in met Plantrebelz.nl

Planten, ik vind dit altijd een leuke toevoeging om je huis op te beuren. Ik ben gek op planten, alleen heb ik nou niet bepaalt de groene vingers ervoor. Nu had ik een paar maanden geleden drie mooie planten gekocht in het tuincentrum, en wonderbaarlijk genoeg leven deze nog! Dus gaf ik mijn groene vingers toch nog een kans en zag ik deze mooie stekjes van Plant Rebelz.

Wat is Plant Rebelz?

Plant Rebelz is een webshop waar je alles kan kopen wat met planten te maken heeft. En dit allemaal online! Je hoeft geen drukke winkels meer in om je plantjes te kopen, want deze worden keurig thuis gestuurd. Zo kan je grote en speciale planten in huis halen, maar natuurlijk ook mooie stekjes voor als je je planten zelf op wil zien groeien. En daarbij kan je leuke potjes of manden kopen om je interieur compleet te maken. Ben je benieuwd wat ik had uitgezocht? Lees dan snel verder.

Mijn uitgezochte plantjes

Ik heb voor stekjes gekozen omdat ik het leuk vind om een plantje op te zien groeien. Ik had een leuke mand erbij gekozen.

Extreme Stripy Kid

Ook wel de Alocasia Zebrina genoemd. Dit is een stevige plant met groene bladeren die in een punt lopen. De stelen van de plant zijn voorzien van strepen wat de plant lekker speels maakt. Mijn schoonmoeder heeft deze in het groot staan in huis. Ik koos daarom voor dit stekje.

Links: december. Rechts: januari. Dit stekje kost €5,50.
Happy Weirdo Kid

De Caladium Party Punch met roze spikkels. Deze vond ik zo leuk omdat er roze in de bladeren zit. Altijd leuk, een gekleurd plantje! Deze heb ik in het mandje gezet omdat ik dit zo leuk vind staan. Zo kan deze ook lekker groeien.

Boven: december. Onder: januari. Dit stekje kost €7,50.
Silly Weirdo Kid

Ook wel de Philodendron White Wave genoemd. Dit is een plantje met grotere bladeren in het groen. En het leuke aan de bladeren is dat er verschillende kleuren groen in zit!

Boven: januari. Onder: december. Dit stekje kost €6,00.
Mandje Liv 21,5 cm

Ik wilde altijd al een mandje als pot voor mijn planten. Alleen vond ik ze bij het tuincentrum redelijk prijzig. Bij Plant Rebelz zijn ze voor een leukere prijs, dus koos ik er eentje en kwam op de Liv van 21,5 cm zodat ik er een plant op de groei in kan zetten. Het mandje is van stevig riet en heeft een Ibiza uitstraling. Aan de binnen kant zit plastic zodat er geen binnenpot nodig is, super handig! En het leuke is is dat de mand bij elk soort interieur staat.

Dit mandje kost: €14,50

Een maand later

Ik had ervoor gekozen om een maand te wachten met het posten van dit artikel zodat we duidelijke groei zien, of juist niet. Hoe gaat het nu met de stekjes?

De stekjes maken het allemaal goed en groeien goed! Sommige hadden het even moeilijk door misschien de warmte van de kachel, maar als je gewoon 1 keer per week water geeft en 1 keer per maand voeding dan komt dat wel goed!

Bestellen en Bezorging

De webshop is erg gebruiksvriendelijk, en alles wijst voor zich. Je kan een categorie kiezen, of het plantje bij zoeken intypen als je een specifiek plantje wilt hebben. Of kijk rond bij alle artikelen, en voeg makkelijk alles wat je wilt kopen toe aan je winkelmandje. Vul je gegevens in, maak eventueel naar wens een account aan.

Na de bestelling en de betaling kreeg ik gelijk netjes een overzichtje per email dat ik had besteld en wat ik had besteld. 5 december had ik besteld (op een zaterdag), en de 7de kwam deze al binnen! Hier kreeg ik ook netjes een email van zodat je alles in de gaten kan houden.

De verpakking

Er kwam een kartonnen doos binnen en alles zat netjes in papier verpakt. De plantjes zaten in een papieren zakje, met om de plantjes zelf ook nog papier. De wortels zaten in het aarde met een netje erom heen zodat alles bij elkaar blijft. De plantjes zijn goed en wel aangekomen, en dit ging erg netjes allemaal!

Ga ik hier vaker bestellen?

Normaal ga ik qua planten kopen liever naar een tuincentrum zodat ik de plant kan zien. Maar de foto’s op de webshop zijn heel duidelijk, de verzorgingswijze zit erbij, en mocht je eventueel vragen hebben kan je de webshop mailen en krijg je snel antwoord terug op de maandag, woensdag en vrijdag. Dus ja, als ik weer eens planten nodig heb, of een leuk potje ga ik hier zeker weer bestellen en ik raad Plant Rebelz zeker aan!

Waar heb jij weleens planten besteld?

𝕍𝕖𝕖𝕝 𝕝𝕚𝕖𝕗𝕤 𝔾𝕒𝕓𝕪

“Coming home is one of the most beautiful things.”

gesponsord

Dit bericht heeft één reactie

  1. Gemma

    Ik vind planten in huis zo gezellig en sfeervol! Ik heb er dan ook voldoende van in huis staan; zowel kleine als grote.

Geef een reactie