#17. Richt je huisje leuk in met de zomerse assesoires van Action

#17. Richt je huisje leuk in met de zomerse assesoires van Action

Action heeft altijd wel leuke spulletjes voor niet al te veel geld. En ze hebben echt van alles, in alle stylen. Nu wilde ik mijn interieur wat aanpassen. We hadden altijd vrij donkere kleuren, waardoor het wat kleiner leek in huis. Nu probeer ik het allemaal wat zomers te maken. Ik wilde graag de kleuren, turkquoise, wit en hout kleuren. De zomer komt eraan, dus de winkels hadden al deze kleuren liggen. De Action dus ook! Ik nam even een kijkje in de Action en kocht dit:

Leuke turkquoise kaarsjes

Over het algemeen zijn kaarsen redelijk prijzig. Maar bij de Action valt dit mee. Ze hadden ook precies de kleur die ik zocht. Ik kocht een grote kaars, een paar middel kaarsen, en twee kleine kaarsjes. Daarnaast kocht ik ook nog een middel witte kaars. Anders is het wel erg blauw allemaal.

Interieur 2
Kleine kaarsen: €0,39
Middel kaars: €0,99
Grote kaarsen: €1,65
XL kaars: €2,15

Ibiza style

Ik heb meerdere koppen hangen in deze Ibiza style. Nu zag ik deze leuke kop staan bij de Action. Die past er precies bij! De kop staan op een poot zodat je hem overal leuk kan neerzetten. Ik heb hem bij de kaarsjes neergezet.

€1,59.

Houten kaarsen blad

Ik zag deze liggen en ik vond deze gelijk leuk. Dit was precies de style wat ik zocht! Een mooie lichte kleur hout met als vorm een blaadje. Super leuk om hier de kaarsen op te zetten. Kijk alleen wel uit met vochtige spullen, ik had er perongeluk wat water op gemorst van de cactus en je ziet wel wat vlekken. Dat is wel zonde, het is namelijk onbewerkt hout. 

Interieur 2
Houten blad: €4,95

Borden

Toen ik deze borden zag liggen was ik gelijk verkocht. Dit was wel wat prijziger, maar ik voelde gelijk dat het wel goede kwaliteit was. Per bord was het rond de 3 euro. Je hebt verschillende maten. Daarbij had je ook nog bekers en soepkommen. Alles is handgemaakt. De vorm vond ik heel apart en leuk en vooral de kleur natuurlijk die er goed bij past. Ik kocht van ieder twee borden en twee soepkommen. We hebben al best veel borden, maar dan kunnen we deze gebruiken voor visite, of om neer te zetten met wat lekkers erop. Ik kon ze niet laten liggen. 

borden
Klein bord: €2,62
groot bord: €2,99
salade kom: €2,99.

Op naar het tuincentrum

Na de Action gingen we door naar het tuincetrum. Daar haalde we nog wat cactussen. Deze zijn super leuk, ook voor de mensen die geen groene handjes hebben (zoals ik dus!) Ik weet niet hoe ik het doe maar alle planten gaan bij mij dood. Dus dan maar twee cactussen. Deze stonden leuk bij de nieuwe look van het huis. Verder kochten we ook nog een witte hortensia. Deze staat heel fleurig bij het geheel! De cactussen die ernaast staan kostte per stuk €6,99.

Conclusie

Ik ben blij met mijn nieuwe spulletjes! Het is natuurlijk nog niet af, want er moet nog veel worden veranderd, maar deze kleine veranderingen schelen toch in het aanzicht en het ziet er al zomers uit. Dus wie weet komt er later in het jaar nog een artikel!

Wat voor style heeft jou interieur?

liefs gaby

”Home is where love resides, memories are created, friends and family belong and laughter never ends.”

Dit bericht heeft 2 reacties.

 1. Saskia

  Ziet er erg leuk uit! Action heeft altijd fijne dingen 🙂

  1. Gaby

   Hai Saskia! Bedankt voor je reactie! Ja zeker ik ben gek op de Action!
   X Gaby

Geef een antwoord