Je bekijkt nu #13. Maak een mooi album bij fotofabriek.nl

#13. Maak een mooi album bij fotofabriek.nl

Foto’s vind ik iets belangrijks. Het zijn toch mooie herinneringen. En om deze herinneringen mooi te bewaren of om later nog eens terug te kijken kan je een mooi fotoalbum maken bij fotofabriek.nl. Dit deed ik. Hoe ging het maken van het fotoalbum? En hoe is de kwaliteit? In dit artikel lees je alles over het maken van het fotoalbum!

Fotoalbum 1

De webshop

Bij Foto Fabriek heb je een heel uitgebreid assortiment om je foto’s een mooi plekje te kunnen geven. Zo kan je je eigen kalender maken, mokken, posters, albums, noem maar op. En dit met de mooiste kwaliteit! Ik nam een kijkje op de webshop en besloot een fotoalbum te maken van mijn laatste vakantie van vorig jaar: Sardinië. Ik klik op het kopje fotoalbum en kan daar mijn software kiezen. Je kan uit een offline versie kiezen (toegankelijk zonder internet) of een online versie. Ik had gewoon WiFi op mijn MacBook, dus koos ik de online versie.

Fotoalbum 2

Het samenstellen en maken van het fotoalbum

Als eerste kan je de maat kiezen van het boek wat je wil, en wat voor soort kaft. Daarna kan je de foto’s selecteren die je in het fotoalbum wil hebben. Het makkelijke is om van te voren de foto’s uit te zoeken en hier een apart mapje voor te maken in je foto’s of documenten. Zo kan je alles in één keer selecteren. De foto’s zijn gedownload en kan je nu slepen naar het fotoboek. Je kan zelf bepalen hoe je ze neerzet. Je kan ook thema’s aanklikken, maar ook zelf verschuiven hoe je de foto’s wil. Bij de foto staat hoe de kwaliteit is van de foto. Dit is wel handig, want het is ook niet mooi als er foto’s met mindere kwaliteit in je album te vinden zijn. Als je klaar bent met het samenstellen kan je op bestellen klikken. Je hebt dan een mogelijkheid om de pagina’s nog te controleren. Als alles goed is kan je naar betalen gaan en bestel je je boek.

Bezorgtijd en conclusie

Ik kreeg een email dat het boek de zevende verstuurd zou worden. Ik had hem de vierde besteld. Het boek werd al de zesde verstuurd dus ik had hem al de zevende in huis! Super snel dus! Het boek zit in karton verpakt en kan door de brievenbus. Bij het openen van het karton zit het boek goed vast zodat het boek goed beschermt wordt. Ook zit er plastic omheen voor extra bescherming. Het boek voelt verder glad en stevig aan. Je voelt dat het papier en de kaft van goede kwaliteit zijn. De foto’s zijn ook erg mooi van kleur. De kwaliteit is erg goed en ik ben zeer positief over het resultaat. Zal ik vaker gaan bestellen bij fotofabriek.nl? Ja zeker! De prijzen zijn ook nog eens leuk! Normaal is een A4 formaat €22,95, maar nu is er een leuke actie! Nu is het maar €9,99! Dus bestel snel je boek nu het nog kan voor zo een lage prijs!

fotoalbum 3

Waar bestel jij altijd je fotoboek?

liefs gaby

”We take photos as a return ticket to a moment otherwise gone.’’

Geef een reactie