Je bekijkt nu Unboxing: Clay & Glow box

Unboxing: Clay & Glow box

Op Instagram en Facebook zie je het vaak, de reclames van Clay & Glow. Dit zijn verzorgingsproducten voor je gezicht. Anderhalf jaar geleden had ik al wat producten bij Clay & Glow gekocht en hier was ik erg tevreden over. Dus besloot ik de Everything set te kopen. Deze was in de Sale en al met al scheelde het niet zoveel geld met als ik het los zou bestellen alleen kreeg je bij deze set nog vier flesjes extra, en dit scheelde maar €10. En Hey, ik word dit jaar dertig, dus laten we er een crèmetje tegen aan gooien!

Cleanser (Strawberry)

Dit is een lekkere gezichtsreiniger die handig te gebruiken is onder de douche om je gezicht diep te reinigen en eventuele make-up restjes te verwijderen. Deze heeft de geur van aardbeien. De substantie is een gel wat goed uitsmeert.
Strawberry Cleanser (250 ml) €29,95

Foaming

Dit is een schuim voor op het gezicht om het te reinigen en om te hydrateren. Zo ontstaat er een schone huid die zacht aanvoelt. Omdat dit schuim is valt ook dit makkelijk te verdelen over het gezicht en ruikt dit lekker fris.
Foaming make-up remover (150 ml) €20,95

Face Scrub

De scrub verwijderd op een zachte manier de dode huidcellen zodat deze sneller vernieuwd. Ook voorkomt dit puistjes, en mee-eters. Het maakt de huid weer lekker soepel en zacht. (Als je je huid scrubt voor je de zon in gaat, vergeet je dan niet in te smeren, want de huid is wel gevoelig voor zon verbranding).
Face Scrub (100 ml) €26,95

Acid Toner

Dit is een soort gezicht water wat de huid hydrateert en harde lijntjes weet te voorkomen.
Acid Toner (150 ml) €24,95

BHA/ AHA Exfoliant

Dit is het nieuwste product van de Clay & Glow lijn. Hier ben ik dan ook het meest benieuwd naar natuurlijk. Dit zorgt voor een mooie natuurlijke glans op het gezicht en maakt de huid ook zijde zacht. Ook beschermd dit product de huid tegen invloeden van buitenaf. Het verminderd mee-eters en puistjes, en het kalmeert de huid. Dit product is NIET voor dagelijks gebruik. Gebruik het 1-2 keer per week met een maximaal van 3 keer.
BHA/AHA Exfoliant (125 ml) €32,95

Avocado Masker

Dit masker kende ik al, deze had ik vorige keer ook gekocht. Het masker voelt koud aan op de huid wat erg prettig voelt. Je hebt ongeveer 3 tot 4 vingers aan product nodig om deze volledig in te smeren. Na het afspoelen voelt de huid heerlijk zacht en gehydrateerd aan.
Avocado Masker (80 ml) €29,95

Night Serum

Dit is een serum die je voor het slapen op het gezicht doet. Het verminderd rimpels, pigmentvlekken en geeft de huid een goede hydratatie terwijl je slaapt. Zo kan de huid goed verzorgd worden en de crème goed intrekken.
Night Serum (30 ml) €49,95

Vitamine C Serum

Deze serum ruikt heerlijk en voelt goed aan op de huid. Door de vitamine C voelt de huid strakker en frisser aan.
Vitamine C Serum (30 ml) €39,95

Moisturizer

Dit is een dagcreme die je in de ochtend en in de avond kan gebruiken. Het product is erg zuinig en smeert goed uit waardoor je lang met een flesje kan doen. Meestal doe ik deze op voor dat ik een laagje make-up aanbreng.
Moisturizer (75 ml) €29,95

Zonnebrand

Deze zonnebrand is factor 30 en zorgt voor een beschermde huid tijdens het zonnen. Het fijne aan deze crème is dat deze geen witte gloed achter laat op de huid. (Na het zwemmen of intens zweten dient het product opnieuw aangebracht te worden).
Zonnebrand (50 ml) €29,95

Lip verzorging

De lip verzorging geeft een mooie glans op de lippen en voorkomt dat deze uitdrogen.
Lip verzorging (8 ml) €25,95

Yay or Nay?

Ik vind de producten van Clay & Glow erg fijn omdat deze allemaal stuk voor stuk hydraterend zijn en mijn huid is erg droog. Wel vind ik veel van de producten een beetje op elkaar lijken, bijvoorbeeld de cleanser en de foaming. Maar dan gebruik ik de ene keer de één en de andere keer de ander. Ook zijn de producten stuk voor stuk redelijk prijzig. Maar met zo een bundel en een eventuele korting scheelt het heel veel geld. Ik was voor al deze producten €180 kwijt. En dan kan ik weer een jaar of twee voort, haha. Voor mij zijn de producten zeker een YAY! Onder elk product staan de prijzen met de bijpassende link naar de website. Op mijn TikTok kan je zien hoe je de producten aanbrengt. Klik daarvoor hier.

Heb jij de producten van Clay & Glow al uitgeprobeerd? Wat vond jij ervan?

Veel Liefs Gaby

Make Yourself A Priority

Geef een reactie