#44. Review Brow Studio kit uit Hoorn

#44. Review Brow Studio kit uit Hoorn

De perfecte wenkbrauw, dit kan nog wel eens moeilijk zijn dit te creëren. Want niet elke wenkbrauw groeit in een perfect model. Zo ook niet de mijne helaas. Mijn wenkbrauw mist wat haartjes aan de binnenkant en bij de boog. Toch kan ik een perfecte wenkbrauw creëren bij mezelf dankzij de Brow Studio Kit van Brow Studio in Hoorn.

Brow Studio Hoorn

Als je mijn blog volgt had je al kunnen lezen dat ik hier wel eens naar toe ga om mijn wenkbrauwen te laten doen. Heb je dit artikel niet gelezen? Lees het hier.
Ze doen echt van alles bij Brow Studio. Zo doen ze de classic behandeling (epileren, harsen en kleuren), ze doen Powder Brow (een soort van permanente make-up op een hele natuurlijke manier), een Brow lift (zo worden de haren mooi naar boven gezet zodat je meer volume hebt tijdelijk), en een laser removal (heb je oude permanente make-up? En je wil daar vanaf? Ook dit verwijderen ze). Ook hebben ze een eigen make-up merk. Hier ga ik over schrijven.

Brow Studio Kit

Ik was al op zoek naar een goede wenkbrauw poeder. Ik had al gehoord van één van de medewerkers van Brow Studio dat deze poeder super goed is, het blijft lang zitten en je kan er super lang mee doen. Uiteindelijk besloot ik hem toch te kopen. De kit is voorzien van twee kleuren. Blond en bruin. Dus voor iedereen is deze kit te gebruiken. Je kan de twee kleuren ook mengen door de kwast door beide kleuren te halen zo zit je ertussen in. De kit is voorzien van een gel die je voor of na de poeder kan aanbrengen. Ervoor zodat de wenkbrauw poeder beter blijft zitten, of er na zodat de haren mooi op z’n plek blijven. Bij de wenkbrauw kit zit nog een aanbreng kwastje, een pincetje, een borsteltje, en een handig spiegeltje.

Het gebruiken van de wenkbrauw kit

Ik zelf vind het fijn om de gel op mijn wenkbrauw te doen voor de poeder. Ik zelf mix de twee kleuren. Zachtjes haal ik het kwastje door beide kleuren en begin bij het boogje van mijn wenkbrauw en verdeel dit zo zachtjes over mijn gehele wenkbrauw, en laat de voorkant van de wenkbrauw even voor wat die is. Daar doe ik alleen de blonde kleur zodat dit wat lichter is. Dit vind ik wat natuurlijker staan. Je hebt echt maar een heel klein beetje van het product nodig om effect te hebben dus druk niet te hard want dan worden de wenkbrauwen wel te donker. Ik haal mijn kwast maar 1 keer door de poeder per wenkbrauw. En dan natuurlijk 1 keer door het blonde kantje voor de voorkant. Daarna borstel ik het door, dan zijn ze heel mooi natuurlijk, maar toch heb ik mijn wenkbrauwen voller gemaakt op de plekken waar ik wat haartjes mis.

Het resultaat

Ik ben zeer te spreken over dit product. Ik heb wel eens eerder poeder gehad gewoon van het Kruidvat maar ik merkte toch dit dat snel gaat vlekken op één of andere manier. Dan zit het ook rondom de wenkbrauw wat je natuurlijk niet wil. Deze poeder blijft goed zitten en vooral lang. Het blijft de hele dag mooi zitten. En het is ook nog eens makkelijk te verwijderen. Dat is ook wel fijn, haha. En het is fijn dat je maar zo weinig product nodig hebt. De medewerkster zei dat zij hem zelf ook heeft en dat ze er al twee jaar mee doet. Ik zelf moet dat nog ondervinden maar tot nu toe heb ik heb een maand gebruikt en zie ik amper verschil met toen deze nieuw was. Ik raad dit product zeker aan! Ook ga ik nog de wenkbrauw gel kopen voor na het aanbrengen van de make-up. Als finisher.

Verkooppunten

Dit kan of in de salon in Hoorn (Reiger 11 Hoorn) of je kan het online kopen op de website van Brow Studio. Ook kan je hier een afspraak maken voor een gewenste behandeling, en je kan een kijken nemen in de webshop.
De Studio Brow kit €25,-.
Studio Brow Gel Clear €17,50.
Studio Brow kwast €15,-.

Tip breng onder de wenkbrauw wat highlighter aan om je Brow een beetje te liften. En zo vallen de gegroeide haartjes ook minder op.

Wat is jou favoriete product voor de wenkbrauwen?

𝕍𝕖𝕖𝕝 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕤 𝔾𝕒𝕓𝕪

”All you need is love & a great brow stylist.”

Dit bericht heeft 2 reacties.

Geef een antwoord