#34. Wimper extentions bij Pierôt Haarlem

#34. Wimper extentions bij Pierôt Haarlem

Tegenwoordig zie je dit nu heel vaak, wimper extentions. Mooie lange volle wimpers, die je oog opslag gelijk een stuk groter doen lijken. Ik zelf dacht altijd, nee ik ga dit niet doen. Maar toch vind ik het wel heel erg mooi en ook heel erg makkelijk. Je stapt je bed uit, doucht en doet je haar, en je hoeft alleen wat foundation en lipstick op te doen en klaar ben je. Dit scheelt wel heel veel tijd. Een vriendin is wimper extentions aan het leren bij Pierôt in Haarlem. Dus vroeg ze of ik model wilde zitten. Dit wilde ik natuurlijk wel!

Voor. Met ogen open.

Pierôt in Haarlem

Pierôt in Haarlem is een uitgebreide kapsalon waar ze echt van alles doen; haren, wimpers, nagels, wenkbrauwen, noem maar op! Dus voor een totale metamorfose kan je daar zeker te recht. Ze doen dit met alle plezier en op zeer hoog niveau. Daarom zijn de prijzen ook wat hoger dan gemiddeld, maar ze gebruiken de beste producten, zodat de klant het beste resultaat krijgt, en dit is toch wel het belangrijkst vind ik! Pierôt Haarlem ligt vijf minuten van het centrum Haarlem en is heel goed te bereiken met de auto (parkeergarage is tegenover de salon), en met openbaar vervoer (de tempelierstraat is om de hoek nog geen minuut lopen van de salon). Wil je een bezoekje brengen? Op dit adres zijn ze te vinden: Houtplein 6, 2012DG Haarlem. En voor de prijzen en verdere informatie kan je een bezoekje brengen op de website. Pierôt is van dinsdag t/m zaterdag geopend van 9.00-19.00 m.u.v. Donderdag (koopavond) 9.00-21.00 en zaterdag 9.00-17.00.

Voor. Ogen dicht.

Ook naar Pierôt for men

Naast de beauty salon voor vrouwen hebben ze ook een barbershop voor mannen. Dit ligt er pal naast (houtplein 6). Super handig. Dus lees je dit artikel en heb je een vriend? Dan kunnen jullie ook gezellig samen een keer naar de kapper! Het knippen van heren en het modelleren van baarden is namelijk ook aan Pierôt besteed! Woon je niet in de buurt van Haarlem? Ze hebben meerdere Pierôt salons. Dit staat allemaal op hun website hierboven vermeld.

Één oog voor, en één oog na.

Voorbereiding

Even terug naar dit onderwerp. Vandaag is dan de dag! Ik krijg eindelijk wimper extentions! In dit kopje vertel ik hoe dit in zijn werk gaat. Omdat sommige dames aan het oefenen zijn zijn ze iets langer bezig dan gewoonlijk, maar dit vind ik totaal niet erg, ik zit immers als model. Normaal gesproken is twee uur zetten over een nieuwe set normaal. Maar je ligt lekker op je rug in een comfortabele stoel met muziek en je kan natuurlijk gesprekken voeren met je stylist.


Het handigst is om natuurlijk zonder make-up heen te gaan. Je ligt op de stoel en als aller eerst krijg je een speciale shampoo om de wimper haren te reinigen en schoon te maken zodat de lijm goed aan de wimpers hecht. Je houd de ogen dicht zodat de shampoo niet in de ogen komt. Alsnog hoort dit natuurlijk niet te prikken. Ik merkte er niks van. Daarna worden de wimpers met een beetje water schoongemaakt zodat de shampoo helemaal weg is. Met een heel klein ventilatortje worden de wimpers droog gemaakt.
Aan de onderkant van de ogen komt een strip met gel erin wat in het begin een beetje koel aanvoelt. De strip is ervoor dat de lijm niet op de huid komt en de gel is verzorgend voor de ogen. Boven het oog komt ook zo een strip. Dit zorgt ervoor dat de ogen niet makkelijk open gaan en voorkomt dat het gaat trillen. Na deze voorbereidingen kunnen de wimpers gezet worden!

Na. Met ogen open.

Het zetten van de wimper extentions

Je ligt twee tot drie uur met je ogen dicht, dus dat is eigenlijk heel relaxt. Je praat een beetje, luistert muziek, en ik was echter heel benieuwd naar hoe het eruit kwam te zien. Per wimper word er een haartje opgeplakt. Dus dit is wel wat priegelwerk. Met een tangetje maakt ze het haartje vrij, een beetje lijm op de extention, en dan plakken maar! En dit met alle wimperhaartjes die de klant heeft. Ik vind het heel erg knap in elk geval!

Na. Met ogen dicht.

Het resultaat

Na 2,5 uur was het dan zover! De strips werden verwijderd, en ik mocht weer opstaan. Ik keek in de spiegel en ik vind het prachtig! Het is heel mooi natuurlijk, voor mij hoeft het niet zo overdreven lang en dik, maar zoals mijn eigen wimpers zijn met mascara zo wilde ik het, en zo is het geworden. De extentions bij Pierôt zijn heel zacht. Ze voelen als echte haartjes, en niet zoals sommige als borsteltjes aanvoelen. Ook voel je niet dat je extentions hebt. Het voelt alsof je je wimpers op hebt gemaakt. Ze zijn niet zwaarder, een heel klein beetje langer, en wat voller. Ik ben er echt heel erg blij mee en zou dit zeker aanbevelen.

Prijzen

Omdat dit merk waar ze mee werken duurder is omdat het zulke goede kwaliteit is zijn de prijzen dus wel hoger dan je misschien gewend bent. Maaaar als je zou willen kan je je wel aanmelden als model, net zoals ik. Je kan ze een privé bericht sturen via instagram of Facebook, of op de website even contact opnemen, maar je kan natuurlijk ook langsgaan. Anders is een nieuwe set rond de €100,-.
Ook is het van belang dat de wimpers om de drie weken worden opgevuld. De haar cyclus van een wimper hebben drie weken, dus dat is normaal. Niet schrikken als sommige wimpers al eerder los laten, ook dit is normaal omdat deze wimpers misschien al drie weken oud zijn en worden vervangen door een nieuwe wimper ;).

Eind resultaat met make-up op.

Heb jij ook wimper extentions? En waar laat jij ze zetten?

𝕍𝕖𝕖𝕝 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕤 𝔾𝕒𝕓𝕪

“Wake up beauty, it’s time to beast.”

Geef een antwoord