#49. Lekker comfy met Reinders

#49. Lekker comfy met Reinders

Met zo een zwangerschap kan je op gegeven moment niet meer zoveel van je “normale” kleding aan. Daarom is er natuurlijk zwangerschapskleding. Maar dit kan je weer niet aan als je niet meer zwanger bent. Ik koos er daarom voor om wat comfy kleding te kopen bij Reinders.

Wie of wat zijn Reinders?

Het kleding merk Reinders is ontworpen door de tweeling Julie en Marie Reinders. Ze zijn in een korte tijd erg groot geworden en verkopen van alles qua kleding, schoenen, badkleding, sieraden, noem maar op. Ook hebben ze een kinder lijn! Ook leuk om te weten. Want hoe leuk is het als jou kleintje het zelfde aan kan als jij? Er is nog steeds Sale op de webshop. Dus sla je slag!

De 3D Artwork sides set in het zwart met wit

Dit vond ik al gelijk een leuke set. Ik ben gek op zwart, maar ik twijfelde ook tussen de groene. Toch koos ik voor mijn kleurtje zwart. Ik wilde lekker iets hebben wat veel stretch heeft zodat ik in mijn zwangerschapsmaanden nog lekker kan groeien. En dat heeft deze set zeker!

De sweater

Ik twijfelde best tussen de maat S en M. Ik heb eigenlijk altijd Maat S met alles, maar mijn schouders zijn wel wat aan de brede kant waardoor S soms te krap zit. Ik had voor de zekerheid een S en een M bestelt zodat ik zeker een goeie erbij had zitten. De M was dus weer veel te groot bij mijn oksels, en de S zat wel strak, maar dat was niet storend omdat deze zo stretch is en de stof super zacht. Het werd dus de S. De zijkanten van de mouwen zijn bedekt met Reinders letters. De letters vind ik de set zo leuk maken. Deze valt ook mooi om mijn buik die al begint te groeien. Hopelijk kan ik de sweater na mijn bevalling ook weer aan als ik mijn oude figuurtje weer terug heb :).

Sweater: €109,99 naar €76,99. Pants: €109,99 naar €76,99.
De pants

Deze is gemaakt van dezelfde stof als de sweater en sluit heel mooi aan. De broek zit als gegoten. Ook deze is voorzien van de letters aan de zijkant van de broek. Soms als ik kleding draag met iets van motief op de heupen, lijk ik snel wat dikker, maar dat is met deze broek niet het geval. Mijn figuur komt er mooi in uit, en de broek voelt echt als een tweede huid. Ook voor zwangere mensen ideaal want hij valt ook mooi om de buik zonder te knellen. En deze is nu in de Sale de hele set in verschillende kleuren! En ook voor de kids is deze beschikbaar. Neem snel een kijkje.

De Zipper Dress Wool

Dit is een heerlijke trui die ook tegelijk een jurk is. Door het wol is deze heerlijk warm. En ook fijn is dat hij niet jeukt! Meestal heb ik als ik wol draag dat het kriebelt, maar dat is met deze jurk gelukkig niet het geval. Ook is de jurk super leuk te combineren met overknee laarzen, of met Dr. Martens. Ik zelf ben niet zo groot en had iets te hoge overknee laarzen waardoor het één geheel leek. Dus koos ik voor mijn Dr. Martens. Deze is One Size, dus iedereen kan hem aan. Aan de voorkant zit een leuk ritje die je open of dicht kan doen en beide ziet het er super leuk uit! Ik had de jurk aan met mijn verjaardag en had deze gecombineerd met een barretje, ook erg leuk! De jurk was ook in de Sale, maar volgens mij is deze helaas uitverkocht.

€169,99 en in de sale was deze €109,99.

Ik ben heel blij met mijn gekochte kleding!

Wat is jou favo comfy kleding?

𝕍𝕖𝕖𝕝 𝕃𝕚𝕖𝕗𝕤 𝔾𝕒𝕓𝕪

“May your clothes be comfy, your coffee be strong and your Monday be short.”

Geef een reactie