#12. Mooie wenkies dankzij Brow Studio in Hoorn

#12. Mooie wenkies dankzij Brow Studio in Hoorn

Wenkbrauwen, dit blijft toch een belangrijk onderdeel van het gezicht. Door de wenkbrauwen wordt meestal de meeste expressie getoond: boosheid (door sommige gestyle wenkbrauwen kijk je boos), verdrietig, blij, of gewoon neutraal. Daarom is het belangrijk dat de wenkbrauwen goed gestyled worden. Hiervoor ging ik met een vriendin naar Brow Studio in Hoorn. Zij weten precies de laatste modes van de wenkbrauwen en wat bij jou gezicht past. Hoe ervaarde wij Brow Studio? Dat lees je in dit artikel!

Op naar Hoorn

Brow Studio bevind zich op Reiger 11 in Hoorn. Voor ons ligt dit niet om de hoek, maar voor wie mooi wil zijn moet ver rijden! Gelukkig heb ik een auto waardoor wij de reis iets konden vermaklelijken. Het was ongeveer voor ons 45 minuutjes rijden zonder files. Dus dit was nog wel te doen. Ook is er een leuk dorpje in Hoorn waar je eventueel nog even kan shoppen of een drankje kan drinken als je het wel wat ver vind. Dan maak je er gelijk een gezellig uitje van!

Voor

Onze eerste indruk bij Brow Studio

Als je voor het eerst komt is het handig om vijf minuutjes voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kan je met gemak het intake formulier invullen wat je krijgt. Of je je huid weleens eerder geharst hebt, of je allergieën hebt, noem maar op. Ook krijg je een lekker kopje thee aangeboden. Je kan comfortabel zitten in de wachtruimte en er staan wat lekkere dingetjes op tafel die je tijdens het wachten kan pakken. Het ziet er allemaal netjes en trendy uit.

Voor foto Browstudio
Voor.

De behandeling

We werden precies optijd geholpen. We liepen mee naar de ruimte waar we onze Brow make-over kregen. Ik mocht als eerste. Amy, het personeelslid die ons heeft geholpen, vroeg hoe ik mijn wenkbrauwen wilde hebben qua vorm & kleur. Ik wilde ze niet al te donker, en ook niet te dun. Bij mij begon ze gelijk met de verf. Ze maakte de kleuring aan. Zo hadden wij even de tijd om onze thee op te drinken. Ze bracht de kleuring aan op mijn wenkbrauwen en haalde het overige kleuring wat naast de wenkbrauwen was gekomen weg. Dit moest ongeveer 15 tot 20 minuten intrekken. Nu was mijn vriendin aan de beurt. Bij haar werd er als eerste geharst. Als eerst bracht ze wat warme wax aan boven de wenkbrauwen om de haartjes boven de wenkbrauwen ook weg te halen. En daarna met de kleine harsstripjes erop en tjakka. Daarna deed ze ook ben hasetjes onder de wenkbrauwen. Dit vond ik wat gevoeliger dan de bovenkant. Natuurlijk voelt het niet prettig, maar echt pijnlijk vind ik het ook niet. Na het harsen, epileren en dat de haartjes geknipt waren werd zij ook in de kleuring gezet. 

Finish in touch

Na de 15 minuten inwerktijd kwam Amy weer bij ons terug en haalde de kleuring weg. Daarna werd ik nog geharst, geëpileerd, en de wat langere haartjes geknipt. Het spiegel moment is daar. We mochten kijken. De wenkbrauwen waren strak en donker gekleurd. Het leek eerst en donker voor mij, maar dat kwam omdat de kleuring ook even op de huid blijft zitten. Na het douchen ging dat ervanzelf af. Ook legde Amy ons uit hoe en het beste onze wenkbrauwen konden opmaken. Met behulp van een twee kleurige poeder die daar te koop is. Het is een fijne poeder waar je maar een heel klein beetje van nodig hebt. Zo een doosje kost €22,50 maar daar kan je ongeveer 2 jaar mee doen. Ik besloot de poeder de volgende keer te nemen. Eerst even uitproberen met de poeder die ik thuis nog had liggen.

Wenkbrauwen na
Na.

In love or hate it?

Ja wij vinden onze wenkbrauwen erg mooi. Dus totally in love. De eerste paar dagen was het wennen met de kleur. Maar dat went snel. Wel kreeg ik een klein beetje uitslag boven mijn wenkbrauwen door het harsen. Ik heb een erg gevoelige huid. Dit was gelukkig alweer na drie dagen weg. Dus nu genieten van mijn mooie wenkbrauwen 4 tot 6 weken lang. 

Deze behandeling kostte €38,50 p.p. Maak je eigen afspraak op www.browstudio.nl

Wie is jou favo brow stylist?

liefs gaby

”Your eyebrows are 90% of your selfie.”

Geef een antwoord