#1. Mijn eerste blogpost

#1. Mijn eerste blogpost

Hi iedereen en welkom op mijn website! Eindelijk is deze Lifestyle blog online! Ik ben razend enthousiast om jullie mijn leven te laten zien. Als aller eerst zal ik mij even voorstellen;

Wie ben ik?

Ik ben Gaby. Ik ben geboren op 26 november in 1994 in het mooie Amsterdam. Ik werk momenteel fulltime in een goed lopende cafetariazaak. Naast mijn werk heb ik ook nog hobby’s. Zo vind ik het leuk om lekker te wandelen in de duinen om mooie foto’s te maken van de mooie natuur in Nederland! Ik vind het heerlijk om te fotograferen. Zowel de natuur als foto’s maken van dieren, gebouwen, noem maar op. Ik kan dan wel zeggen dat ik alles leuk vind om te fotograferen. 

Naast fotograferen vind ik het ook leuk om te schrijven. Als klein meisje zijnde vond ik het al erg leuk om dagboekjes bij te houden, of plakboeken te maken met tekst erbij. Rond mijn zestiende wilde ik een roman schrijven. Dit is als hobby gebleven, en wilde ik dit eigenlijk wel combineren. 

Lifestyle By Gaby

Ik vond het leuk om over van alles te bloggen. Zo schrijf ik graag product reviews. Want als je een product koopt wil je natuurlijk wel weten of dit bevalt. Of misschien brengt één van mijn artikelen over producten je wel op goede ideeën om te gebruiken! 

Ook houd ik mij bezig met fashion; mijn grootste hobby is daarom ook shoppen! Ik heb daarom ook een categorie aangemaakt met fashion. Hierin schrijf ik over kleding wat ik leuk vind. Ook houd deze dame van make-up en andere beauty producten. Dus alles wat de vrouw leuk vind komt hier aan bod.

Volg mij!

Neem gerust een kijkje op mijn website. Je kunt je abonneren op de site zodat je op de hoogte blijft van nieuwe artikelen. Zo kan je mij ook volgen en delen op Social Media.

Facebook: Klik hier.
Instagram: Klik hier.

Als je vragen heb kan je me gerust mailen of chatten, ik beantwoord ze met alle liefde.

liefs gaby

”Trust The Magic Of New Beginnings.

Geef een reactie